Termini e Condizioni

Termini e Condizioni

“Acesta este unicul site / forum oficial al Asociatiei “Traditia Militara”, cu denumire inregistrata “Traditia Militara”. Toate drepturile sunt rezervate. Reproducere in scopuri comerciale sau necomerciale, adaptarea, distributia sau transmiterea uneia sau mai multor parti din acest site / forum sau a informatiilor cuprinse in acestea, in orice scop si sub orice forma, este interzisa fara acordul scris prealabil al Asociatiei “Traditia Militara”. 

Pentru a ne contacta scrieti la adresa de email cartiergeneral@traditia-militara.ro. Utilizand acest site web dumneavoastra va declarati de acord cu urmatorii termeni de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni trebuie sa parasiti site-ul. “> “aici” / “termeni de utilizare”: Utilizand acest site web / forum, dumneavoastra (utilizatorul) va declarati de acord cu urmatorii termeni de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni ar trebui sa parasiti situl.

PROPRIETATEA
Acest site web este singurul site oficial al Asociatiei “Traditia Militara”. Intregul continut al acestui site, incluzant, fara limitare text, grafica, logouri, butoane, icoane si imagini sunt proprientatea Asociatiei “Traditia Militara”, a asociatilor sau a partenerilor sai si sunt protejate de legislatia romaneasca si internationala.

UTILIZAREA CONTINUTULUI SITULUI ASOCIATIEI “TRADITIA MILITARA”
Continutul acestui site poate fi folosit sau copiat numai pentru uz personal, necomercial.Utilizarea materialelor continute de acest website pe oricare alt sit web este strict interzisa. Cu exceptia celor garantate aici, utilizatorii nu au drept de licenta sau orice alte drepturi sub dreptul de copiere, marca inregistrata, patent sau alte drepturi de proprietate intelectuala in material, produse, servicii sau tehnologia descrisa aici. Toate aceste drepturi apartin Asociatiei “Traditia Militara”, asociatilor sau partenerilor sai, dupa caz. 


ACCEPTAREA CONDITIILOR
Serviciile sunt oferite de catre Asociatia “Traditia Militara”numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse aici. Utilizarea serviciilor Asociatiei “Traditia Militara” presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii.

Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea serviciilor Asociatiei “Traditia Militara”.

DESCRIEREA SERVICIILOR
Situl traditia-militara.ro ofera utilizatorilor de Internet o serie de servicii online, mijloace de comunicare, forumuri de discutii, informatii si stiri. Toate serviciile oferite de Asociatia “Traditia Militara” sunt subiectul acestui acord de utilizare. Asociatia “Traditia Militara” nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive.

De asemenea, Asociatia “Traditia Militara” nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe site. Ca utilizator, dvs. veti folosi informatiile furnizate de catre Asociatia “Traditia Militara” pe propria dvs. raspundere, iar in cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate de catre Asociatia “Traditia Militara”, dvs. acceptati ca nu veti actiona in justitie Asociatia “Traditia Militara”.

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI
Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont. In cazul in care Asociatia “Traditia Militara” are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care le contine, stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la serviciile Asociatiei “Traditia Militara”.

De asemenea, utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile Asociatiei “Traditia Militara”. Asociatia “Traditia Militara” nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii site-ului. Prin extensie, dvs. va obligati sa suportati daunele pe care le poate produce o terta persoana (autorizata de catre dvs. sa utilizeze contul dvs. de la traditia-militara.ro)

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Asociatia “Traditia Militara” isi rezerva dreptul de a utiliza datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. Asociatia “Traditia Militara” asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat in baza legilor Statului Roman. De asemenea, Asociatia “Traditia Militara” isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica, pentru a arata profilul utilizatorilor sai. In cazul serviciului de mesaje personale,

Asociatia “Traditia Militara” intelege sa respecte caracterul privat al corespondentei intre utilizator si destinatarul mesajelor. Asociatia “Traditia Militara” va respecta confidentialitatea mesajelor personale ale utilizatorului.
La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (cum ar fi Politia, Procuratura sau alte autoritati) Asociatia “Traditia Militara” isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator precum si la activitatile pe care le acesta le-a desfasurat prin intermediului site-ului .

CONTUL, PAROLA SI SECURITATEA ACESTUIA
Dupa completarea formularului de inregistrare pentru oricare dintre serviciile sale, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, Asociatia “Traditia Militara” nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

Asociatia “Traditia Militara” face tot posibilul pentru ca serviciile sa functioneze fara erori si la intreaga capacitate. In orice situatie,

Asociatia “Traditia Militara” nu poate fi facuta responsabila pentru orice defectiune, eroare sau orice cost, pierdere economica de date sau de orice alt fel care poate aparea din modul in care utilizati sau din imposibilitaea utilizarii serviciului oferit de catre noi.

Asociatia “Traditia Militara” nu poate controla informatia care se transfera prin intermediul serviciului oferit, si prin urmare, nu poate fi facuta responsabila pentru orice daune produse de informatiile transferate din si catre contul dvs.

Orice pierdere sau dauna suferita ca urmare a interactiunii dvs. cu oricare dintre aceste terte persoane, nu poate fi imputata Asociatiei “Traditia Militara”.

DECLINAREA ORICAREI GARANTII
Asociatia “Traditia Militara” isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor Asociatiei “Traditia Militara”. Asociatia “Traditia Militara” nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale.

De asemenea, Asociatia “Traditia Militara” nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor Asociatiei “Traditia Militara”, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

INCHEIEREA ACORDULUI FCS
Isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, Asociatia “Traditia Militara” isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, Asociatia “Traditia Militara” isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.