Concurs de Tir ANCA

Other Groups in Romania

Concurs de Tir ANCA

Mesajde stoica » Mie, 08 Apr 2009 21:00

In 28mar09 Asociatia Nationala a Colectionarilor de Arme a organizat un inedit concurs de tir dinamic, cu o participare prestigioasa. Actiunea a fost un mare succes, ocazie cu care felicitam ANCA pt organizare, dar si pe vechiul nostru camaradu Ose, care a avut o prestatie exceptionala.
Redam mai jos cateva pasaje edificatoare de pe forumul ANCA (http://www.anca.com.ro/forum/viewtopic.php?t=272):

Ose von kleist
Re: CONCURS TIR
A fost un concurs deosebit, mai ales ca este primul de acest gen din Romania si sper sa fie un deschizator de drum ptru. pasionatii de arme si IPSC shooting. Consider ca toti au avut cate ceva de invatat mai ales ca o parte dintre participanti nu au mai intalnit astfel de trageri. Deasemenea cred ca experienta acumulata in timp a vorbit in lokul meu. Sper pana la concursul urmator sa invat sa-mi repar anumite deprinderi si sa devin mai bun!!! Uneori legea lui Murphy nu iarta pe nimeni!
Dum Mar 29, 2009 9:52 am

///

shotgun
Site Admin

Concursurile de tir dinamic de tip IPSC , nu sunt concursuri clasice de tras la tinta si sa cistige cel care a nimerit cei mai multi decari. Se trage in tinte silueta , din mai multe standuri pe un parcurs , in tinta miscatoare etc. Te deplasezi tot timpul in poligon , tragi cu ambele miini sau chiar cu miinile ude pentru a simula conditii deosebite . se trage din picioare , sau sprijinit in genunchi. Se trage dupa un paravan pe ambele parti nelasindu-te descoperit , sau prin ferestre practicate la diverse inaltimi. De altfel cit de curind voi posta si ceva filme , si o sa va dati seama mai bine ce inseamna acest tip de concurs.
PS , Si un lucru foarte important ai un timp limita in care trebuie sa te incadrezi.
[\/i]
stoica
 
Mesaje: 514
Membru din: Joi, 18 Dec 2008 05:15

Re: Concurs de Tir ANCA

Mesajde SHOTGUN » Joi, 09 Apr 2009 22:12

Ca sa respectam "adevarul istoric" trebuie spus ca A.N.C.A a participat [\/b]cu o echipa la acest concurs organizat de proprietarii  poligonuui de la l Joita. Dar , vom organiza un concurs propriu pentru carabina calibru redus ( 22 LR) la  care sper ca vom vedea in actiune si membrii ai asociatiei Traditie Militara . :)
SHOTGUN
 
Mesaje: 58
Membru din: Mie, 17 Dec 2008 20:45

Re: Concurs de Tir ANCA

Mesajde gabi_dinisov » Mar, 28 Apr 2009 17:07

Desi nu am deloc experienta intr-ale tirului, mi-ar placea sa particip...

Sa ne tii la curent! :)
________________________________
“Eu n-am cerut să fiu român, am avut noroc!” – Petre Ţuţea
gabi_dinisov
 
Mesaje: 198
Membru din: Lun, 15 Dec 2008 15:35
Localitate: Bucuresti


Înapoi la Alte Grupuri in Romania

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron