Regimentul 1 Artilerie  Carol 1

Other Groups in Romania

Regimentul 1 Artilerie  Carol 1

Mesajde SHOTGUN » Lun, 08 Feb 2010 20:48

  Incepind cu data de 1 februarie 2010 Asociatia Nationala a Colectionarilor de Arme din Romania a hotarit conform statutului infiintarea unui grup de reenactment care va comemora traditiile Regimentului 1 Artilerie " Regele Carol 1" . Noul grup va fi deschis tuturor entuziastilor care vor dori comemorarea acestui regiment glorios al Armatei Romane si iubitorilor istoriei patriei noastre. Noul grup de reenactment doreste conlucrarea cu toate grupurile deja infiintate si spera ca prin diversitatea creata sa devina o punte de legatura pentru toti cei care activeaza in acest domeniu.
SHOTGUN
 
Mesaje: 58
Membru din: Mie, 17 Dec 2008 20:45

Re: Regimentul 1 Artilerie  Carol 1

Mesajde Agent_Griff » Lun, 08 Feb 2010 21:49

Felicitari pentru fondarea acestui nou grup de reconstituire si fie ca, atat separat dar mai ales impreuna, sa repurtam succese demne de numele Regelui Carol.
Agent_Griff
 
Mesaje: 190
Membru din: Mie, 17 Dec 2008 10:01

Re: Regimentul 1 Artilerie  Carol 1

Mesajde stoica » Mar, 09 Feb 2010 10:17

Urez mult succes grupului de reconstituire al A.N.C.A., cu care avem deja protocol de colaborare. Ii asigur de tot sprijinul si colaborarea noastra, fara vreo ingradire a libertatii sale de a avea relatii cu orice alt grup sau persoana. VA fi ceva nou pt ei.
Nu pot sa nu remarc, pur statistic, ca iar s-a scindat o asociatie cu numele A6D, sub aceeasi conducere pe care o avea la prima scindare. Vreau sa cred ca nasterea grupului de reconstituire al Reg.1.Art."Carol I." nu are nimic de-a face cu faptul ca initiatorii sai au acceptat sa colaboreze cu ATM, in pofida dispozitiilor din partea conducerii A6D.
Cine doreste o punte cu noi, poate sa ni se adreseze direct, intrucat ATM nu are nici o retinere in a discuta si a colabora cu oricine, indiferent ce ne-a facut in trecut. Avem idealuri mai presus de orgolii!
Salutam diversificarea pe care o aduce cultivarea acestei prestigioase unitati a armatei romane si perspectiva unei frunctoase colaborari!
stoica
 
Mesaje: 514
Membru din: Joi, 18 Dec 2008 05:15


Înapoi la Alte Grupuri in Romania

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron