Lansare carte CMN Bucuresti, 04jun19

Military History Events

Lansare carte CMN Bucuresti, 04jun19

Mesajde eugeniu.burcea » Lun, 16 Sep 2019 15:19

Asociația Tradiția Militară (ATM) a fost invitată să aducă un aer de epocă lansării cărții "Bunicii noştri, Eroii noştri" vol.II. de Dan Ramf, tipărit la Editura Militară.
Evenimentul a avut loc în 4 iunie 2019, la Cercul Militar Național, în prezența directorului editurii, domnul Adrian Pandea, a doi Generali veterani: Ion Dobran (100 ani) şi Octavian Leru (98 ani), a istoricului Marius Oprea, a lui Marius Apostol, Președinte AMVVD, a elevilor Colegiului Militar Național de la Breaza, a multor pasionați de istorie militară.
Trei membri ATM au evoluat alături de doi membri ai Asociației “Deutsches Freikorps” echipați în uniformele din timpul celei de-a doua conflagrații mondiale. Reconstituitorii au prezentat echipamentul și au făcut o demonstrație de mânuiri de armă după regulamentele militare de epocă.
Autorul cărții a scris despre aceste momente:
“Am fost "topit" de demonstrația oferită de tineri aparțînând Asociației Deutsches Freikorps şi Tradiția Militară! "Micuțul" Ştefan a fost magnific! Ați fost atâția în sală, mi-ați umplut inima de bucurie! [...]
Cu toții, cei din sală, cei de acasă, ați fost minunaţi!Ați onorat Eroii şi istoria de ieri, cu gândul la cei de mâine!A fost o zi caldă, duioasă, plină de bucurie, emoție şi dăruire!
Cu dor de ei şi drag de voi, Dan Ramf”
eugeniu.burcea
 
Mesaje: 589
Membru din: Lun, 03 Oct 2011 18:43

Re: Lansare carte CMN Bucuresti, 04jun19

Mesajde eugeniu.burcea » Lun, 16 Sep 2019 15:27

Imagini de la eveniment :

Imagine Imagine Imagine Imagine
Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
Imagine Imagine Imagine Imagine
eugeniu.burcea
 
Mesaje: 589
Membru din: Lun, 03 Oct 2011 18:43


Înapoi la Actiuni de Reconstituire Istorico-Militara

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori

cron