=>
----- Original Message -----
From: "Stoica Mircea"
To: "'horia serbanescu'"
Sent: Thursday, January 11, 2007 6:03 PM
Subject: RE: Proc verb A G jan07
M-am bucurat sa primesc acest mesaj; orice semn ca se misca ceva, este binevenit. Parerea generala este buna.
Totusi, as fi preferat sa vad si sa comentez intai procesul verbal, asa cum vorbisem anterior, intrucat acolo se comunica tuturor ca sunt de acord cu toate deciziile luate, deci cu intregul continut al p.v.
As fi avut urmatoarele observatii:
- nu sunt de acord cu observatia ca nu as fi mentinut disciplina; nu pot da ordine in afara cadrului prevazut de regulament si consimtit de membrii asociatiei. Atata timp cat nu s-a specificat din faza de programare, asa cum am solicitat in repetate randuri, care sa fie tinuta pentru fiecare actiune, nu pot sa implementez anumite dorinti aparute pe parcurs si la care membrii opun rezistenta din motive personale. De altfel nu sunt prevazute sanctiuni, pentru ca regulamentul inca nu a fost finalizat si, pe cale de consecinta, nici aprobat de A.G. (...)
- pe viitor ma voi stradui sa fiu mai activ si mai util, asa incat sa se observe contributia mea la programe de evenimente, regulamente, invitatii, texte, traduceri, echipament, cercetare date si imagini pentru site, ...
(...)
- propun ca semnatura secretarului pe p.v. sa nu fie cu grad militar, din motive evidente.
// Avand in vedere ca problemele pe care le ridic de mult nu s-au reflectat in p.v., propun sa finalizam cat mai repede ROI-ul, pentru ca ele sa se poata regasi acolo.
Cu aleasa consideratiune
MS
-----Original Message-----
From: horia serbanescu
Sent: Thursday, January 18, 2007 14:59
To: Mircea Stoica
Subject: Various
Va retrimit mesajul de mai jos, care s-a intors sub motiv ca serverul este prea incarcat.
HS
Buna seara,
(...)
Sunt perfect de accord [\/b]cu observatiile dv. legate de procesul verbal al sedintei. M-am grabit sa-l trimit dupa ce am efectuat cateva corecturi (se pare ca altele mi-au scapat). Legat de observatia dlui. Colonel ca nu ati fi mentinut destul de efficient disciplina grupului, nu vi se poate reprosa nimic, mai ales ca intr-adevar nu exista un regulament [\/b]strict care sa fie insusit de toti si, deci, respectat, iar modul de abordare al relatiilor cu ceilalti camarazi ar trebui sa fie prietenesc, iar autoritatea impusa prin exemplul personal si nu prin duritati inutile. E sufficient sa va amintesc ca atitudinea intregului grup fata de dv. este de respect si de recunoastere a eforturilor pe care in mod constant le depuneti pentru bunul mers al organizatiei. Chiar si dl. Colonel a avut cuvinte de lauda la modul in care v-ati indeplinit atributiile in cursul actiunilor. Sefii, insa, trebuie sa aiba si ceva de criticat (folosirea celularului, lungimea parului si a barbii, etc.). Chiar si eu am avut cu D-sa o serie de discutii in contradictoriu [\/b]in acest sens cand eram sub mare "presiune", in mai si septembrie.
(...)
Cu stima,
HS
From: Stoica Mircea
Sent: Thursday, January 18, 2007 22:14
To: 'horia serbanescu'
Subject: RE: Various jan07
(...)
- Va multumesc pentru premiul de consolare confidential prin care imi dati partial dreptate; din pacate ramane intre noi si nu produce efecte (pozitive). Am fost pe cat posibil discret fata de ceilalti membri in ceea ce priveste opiniile mele; totusi nu e posibil ca pana la urma sa nu apar ca un caraghios de vreme ce majoritatea propunerilor mele se bucura de aprobare verbala, dar sunt contrazise prin fapte si hotarari oficiale, iar aprecierile penduleaza intre "prea intransigent" si "prea lipsit de rigoare"
(...)
- Deci Goldstroe este in Consiliul Director? Sa fie intr-un ceas bun (elvetian)
Va salut
MS
From: horia serbanescu
Sent: Friday, January 19, 2007 12:18
To: Mircea stoica
Subject: RE: Various jan07
Propunerea dv de organizare a sedintelor de pregatire din 2 in 2 saptamani, in doua cicluri de pregatire, inclusiv cu conditionarea de a participa la actiune in functie de gradul de pregatire, mi se pare f. buna. (...)
Nu este vorba de nici o consolare in privinta activitatii dvs. Sunt convins ca toti camarazii apreciaza activitatea dvs., inclusiv dl. Colonel. Voi avea o intalnire cu el cat de curand, pentru a stabili o noua vizita la Ploiesti, pt. pregatirea actiunii din mai, si-i voi transmite nemultumirea dvs legata de darea de seama asupra activitatii din 2006. In paranteza fie spus, nu stiu daca asta va consoleaza, reprosurile asupra faptului ca nu impun o disciplina mai stricta in randul camarazilor, mi le face si mie, in mod constant, dar eu cred ca in cadrul raporturilor in cadrul asociatiei, trebuie imbinata atitudinea militareasca (asta este rolul pe care ni-l asumam) cu cea colegiala, de membri apartinand aceleiasi asociatii, cu caracter democratic.
Referitor la sergentul Stroe, el nu face parte din consiliul director (din acesta fac parte presedintele, vice-presedintele si trezorierul)[\/b]
Cu stima,
LT. HVS
=>