kepi - 18.03.2010[\/b]
"Cred ca toți cititorii Forumului au luat act de problemele grave care vă frământă...
Apreciez că nu este corect să folosiți în post-urile dv. mesaje sau fragmente de mesaje private, pentru care nu aveți acordul autorilor și/sau destinatarilor să le faceți publice... Nu știu cum ați intrat în posesia acestor mesaje personale, care nu va erau adresate... Este un gest nepoliticos față de persoanele respective...
Vă rog să folosiți alte argumente în sprijinul afirmațiilor dv., în cazul că ar mai fi și altceva de adăugat la acest subiect, dezbătut pe toate fețele...
Poate că aveți și altceva de spus care ar putea interesa publicul amator de reenactment, ceva mai optimist și pozitiv cum ar fi proiectele de viitor ale dv. și/sau ale asociației din care faceți parte...
Este doar o sugestie"
masklin 18.03.2010[\/b]
"Ma bucur ca am reusit sa va conving ca dialogul este cea mai bune cale pt evitarea problemelor.
Probabil ca din graba, nu ati apucat sa cititi toate postarile mele anterioare, mai ales pe primele. Aici nu este vorba despre vreo impolitete comisa de mine, ci despre falsuri comise de altii. Oare de la cine au avut ei permisiunea? Eu am raspuns cu adevar la neadevar.
Inainte de a incepe sa scot caldari pline din “fantana adevarului” din arhiva ATM si de a confrunta afirmatiile dvs din EAR cu cele pe care le-ati scris tot dvs mai demult, v-am rugat in repetate randuri sa corectati “scaparile” din articolul pe care l-ati semnat. V-am facut propuneri prin care nu va pretindeam sa spuneti “tot adevarul”, dar cel putin “numai adevarul”.
Pt mine nu este nici necesitate, nici placere, sa va pun in situatii penibile prin dezvaluirea unor realitati, dar sunt dator sa apar onoarea organizatiei mele, atunci cand ea este agresata pe nedrept. Nu vreau confruntari, ci doar liniste, pace si absenta neadevarului.
Va inteleg disconfortul la vederea varfului icebergului, pt ca am citit toata arhiva si m-am cutremurat!
Voi intrerupe dezvaluirile despre trecutul nostru comun, in asteptarea corecturilor dvs oficiale, punct cu punct, la articolul din EAR ce va poarta semnatura, mai ales ca, asa cum afirmati, toti utilizatorii forumului, care a fost si al nostru, “au luat act de problemele ce ne framanta” acum si pe dvs, si pe mine. Presupun ca nu va este dificil. Trei zile va sunt suficiente? Voi posta din nou pe 21 martie - sper ca doar multumiri la adresa d-vs si urari de succes... "
kepi - 18.03.2010[\/b]
"Dacă acesta este singurul mod în care vă puteți liniști și vindeca de obsesiile care vă chinuie... GO AHEAD!"